Πάφος: Παράνομες λαμπρατζιές και η Αστυνομία να τρέχει

Πάφος: Παράνομες λαμπρατζιές και η Αστυνομία να τρέχει

Σε αρκετές περιπτώσεις επιχείρησαν χτες νεαροί να ανάψουν «λαμπρατζιές» σε περίβολα εκκλησιών της επαρχίας Πάφου παρά την σχετική απαγόρευση, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στο χωριό Παναγιά προσπάθησαν να δημιουργήσουν και να ανάψουν "λαμπρατζιά στον περίβολο της εκκλησίας του χωριού.

Περιπολικά της Αστυνομίας έσπευσαν επί τόπου και παρά την αρχική άρνηση των νεαρών να συμμορφωθούν, και τις διάφορες απειλές που εκτόξευσαν εναντίον των μελών της δύναμις,  τελικά  φαίνεται ότι πείσθηκαν να μην προχωρήσουν στο άναμμα της "λαμπρατζιάς".

Επίσης, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου επενέβησαν χτες το απόγευμα στην Πάφο και σε άλλες πέντε περιπτώσεις, όπου σε συνεργασία με κοινοτικά συμβούλια και Δήμους απομάκρυναν κορμούς δέντρων και άλλα υλικά που είχαν συγκεντρώσει νεαροί για την δημιουργία "λαμπρατζιών" έξω από ιερούς ναούς των εκκλησιών τους .

ΚΥΠΕ

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE