Πάφος: Παράνομες λαμπρατζιές και η Αστυνομία να τρέχει

Πάφος: Παράνομες λαμπρατζιές και η Αστυνομία να τρέχει

Σε αρκετές περιπτώσεις επιχείρησαν χτες νεαροί να ανάψουν «λαμπρατζιές» σε περίβολα εκκλησιών της επαρχίας Πάφου παρά την σχετική απαγόρευση, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στο χωριό Παναγιά προσπάθησαν να δημιουργήσουν και να ανάψουν "λαμπρατζιά στον περίβολο της εκκλησίας του χωριού.

Περιπολικά της Αστυνομίας έσπευσαν επί τόπου και παρά την αρχική άρνηση των νεαρών να συμμορφωθούν, και τις διάφορες απειλές που εκτόξευσαν εναντίον των μελών της δύναμις,  τελικά  φαίνεται ότι πείσθηκαν να μην προχωρήσουν στο άναμμα της "λαμπρατζιάς".

Επίσης, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου επενέβησαν χτες το απόγευμα στην Πάφο και σε άλλες πέντε περιπτώσεις, όπου σε συνεργασία με κοινοτικά συμβούλια και Δήμους απομάκρυναν κορμούς δέντρων και άλλα υλικά που είχαν συγκεντρώσει νεαροί για την δημιουργία "λαμπρατζιών" έξω από ιερούς ναούς των εκκλησιών τους .

ΚΥΠΕ

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE