ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ανοιχτή η Πύλη Εμβολιασμού για τα άτομα ηλικίας 61-70 ετών

Ανοιχτή η Πύλη Εμβολιασμού για τα άτομα ηλικίας 61-70 ετών

Θα παραμένει ανοιχτή μέχρι απόψε στις 8 το βράδυ η Πύλη Εμβολιασμού για τα άτομα ηλικίας 61-70 ετών.

Συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19. Μέχρι και χθες, οι εμβολιασμοί έφτασαν τις 287,816 (32,7 δόσεις ανά 100 κατοίκους). Με βάση τα στοιχεία, 218,323 άτομα (ποσοστό 27,9%) έχουν λάβει την 1η δόση του εμβολίου και 69,463 άτομα (ποσοστό 9,5%) έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα.


Ακολουθώντας τον σχεδιασμό και για να δοθεί το συντομότερο δυνατό η ευκαιρία σε όλες τις ηλικιακές ομάδες να εμβολιαστούν τουλάχιστον με την 1η δόση και παράλληλα να δίνεται εκ νέου η δυνατότητα για διευθέτηση ραντεβού και στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, η Πύλη Εμβολιασμού άνοιξε χθες (1/5) και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι σήμερα(2/5) στις 8 το βράδυ, για τα άτομα ηλικίας 61-70 ετών. Διευκρινίζεται ότι θα δοθούν ραντεβού για εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca.


Καλούνται οι πολίτες που εμπίπτουν στην ηλικιακή ομάδα των 61-70 να προχωρήσουν σε προγραμματισμό του ραντεβού τους κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, δεδομένου ότι πρόσβαση στην Πύλη Εμβολιασμού τις επόμενες μέρες θα έχουν οι νεαρότερες ηλικίες, με στόχο εντός Μαΐου να προχωρήσει το Εμβολιαστικό Πλάνο στην ηλικιακή ομάδα των 18-29.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top