ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Κυριακή του Πάσχα - Ανακοινώθηκε ένας θάνατος

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Κυριακή του Πάσχα - Ανακοινώθηκε ένας θάνατος

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 2 Μαΐου 2021:

-       Ένα άτομο έχει αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 314.

-       292 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 72 σε σοβαρή κατάσταση. Η διάμεση ηλικία των νοσηλευόμενων είναι τα 58,6 έτη.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 6,158 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       58 (ποσοστό θετικότητας: 0,94%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 66,430.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος ο ΠτΔ: Αναχωρεί για τη συνάντηση με Ερχιουρμάν  – «Είμαστε πανέτοιμοι…»

Αισιόδοξος ο ΠτΔ: Αναχωρεί για τη συνάντηση με Ερχιουρμάν  – «Είμαστε πανέτοιμοι…»

Η σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του νέου κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχουρμάν αναμένεται να επηρεάσει άμεσα την πορεία του Κυπριακού, τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE