ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Κυριακή του Πάσχα - Ανακοινώθηκε ένας θάνατος

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Κυριακή του Πάσχα - Ανακοινώθηκε ένας θάνατος

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 2 Μαΐου 2021:

-       Ένα άτομο έχει αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 314.

-       292 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 72 σε σοβαρή κατάσταση. Η διάμεση ηλικία των νοσηλευόμενων είναι τα 58,6 έτη.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 6,158 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       58 (ποσοστό θετικότητας: 0,94%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 66,430.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.