Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 25 νεκροί μετά την σύγκρουση πλοίων σε ποτάμι

Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 25 νεκροί μετά την σύγκρουση πλοίων σε ποτάμι

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί μετά την σύγκρουση δύο πλοίων σε ποτάμι στο κεντρικό Μπανγκλαντές, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Έχουμε διασώσει 5 ανθρώπους και περισυλλέξει 25 πτώματα», δήλωσε στο AFP ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Μιράζ Χοσάιν.

Η σύγκρουση ανάμεσα στα δύο πλοία, το ένα από τα οποία μετέφερε τουλάχιστον 30 επιβάτες, σημειώθηκε στον ποταμό Πάντμα, κοντά στην πόλη Σιμπσάρ, στο κεντρικό τμήμα του Μπανγκλαντές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.