Το απαγορευμένο νησί της Χαβάης που δεν μπορεί να προσεγγίσει κανείς

Το απαγορευμένο νησί της Χαβάης που δεν μπορεί να προσεγγίσει κανείς

Ελίζαμπεθ Σινκλέρ αγόρασε το νησί Niʻihau, το μικρότερο κατοικημένο νησί στη Χαβάη σήμερα, το 1864 για 10.000 δολάρια από το Βασίλειο της Χαβάης.

Η ιδιωτική ιδιοκτησία της Σινκλέρ πέρασε στους απογόνους της, με τον δισέγγονό της να απαγορεύει την είσοδο σε αυτό σε οποιονδήποτε επισκέπτη to 1915, προκειμένου να διατηρηθεί στο ακέραιο η κουλτούρα και φυσική ομορφιά του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE