ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Όσα είπε για τα νέα μέτρα και τα άτομα που απεβίωσαν μετά από εμβολιασμό – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Όσα είπε για τα νέα μέτρα και τα άτομα που απεβίωσαν μετά από εμβολιασμό – ΒΙΝΤΕΟ

Για τα τρία άτομα που απεβίωσαν χθες (03/05), με ιστορικό εμβολιασμού, τις επόμενες χαλαρώσεις και το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown, μίλησε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση το πρωί της Τρίτης, ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε πως δεν σημαίνει πως όσοι εμβολιάστηκαν δεν μπορούν να νοσήσουν: «Δεν πρέπει να θεωρήσουμε πως επειδή είμαστε εμβολιασμένοι, δεν μπορούμε να κολλήσουμε καθώς ο ιός βρίσκεται στην κοινότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπληρώνοντας ανέφερε πως αυτοί που έχουν νοσήσει για διάστημα 3 με έξι μηνών είναι δύσκολο να νοσήσουν, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας γύρω στο 30% του πληθυσμού της Κύπρου εμβολιάστηκε.
Σε ό,τι αφορά το πλάνο τις χαλάρωσες των μέτρων ο Δρ. Καραγιάννης σημείωσε πως χρειαζόμαστε ακόμα 2 με 3 μέρες για να δούμε ακριβώς την κατάσταση.

«Ακόμα και με μικρό αριθμό τεστ που είχαμε τις περισσότερες μέρες το ποσοστό θετικότητας παραμένει στα ίδια επίπεδα», δήλωσε.

Δείτε όσα είπε:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top