Ρόδος: 48χρονος κατέβασε την ελληνική σημαία - Τον καταδίωξαν και μαχαίρωσε αστυνομικό!

Ρόδος: 48χρονος κατέβασε την ελληνική σημαία - Τον καταδίωξαν και μαχαίρωσε αστυνομικό!

Στην σύλληψη ενός 48χρονου άντρα που κατέβασε την Ελληνική σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στη συνέχεια μετά από καταδίωξη, μαχαίρωσε αστυνομικό στην κοιλιά προχώρησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο δράστης εντοπίστηκε στις 06:30, να κατεβάζει την σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας και να φεύγει από το σημείο με ένα φορτηγό.

Μάρτυρας ενημέρωσε την αστυνομία που τον καταδίωξε και τον εντόπισε κοντά στη Μεσαιωνική Πόλη. Εκεί ο 48χρονος προσπάθησε να διαφύγει, πέταξε αρχικά έναν πυροσβεστήρα στους αστυνομικούς και ακολούθως όταν επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, κατάφερε τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα του αστυνομικού.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε η σημαία, η οποία και θα παραδοθεί στην Στρατονομία της 95 ΑΔΤΕ για έπαρση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE