Απίστευτες σκηνές στο «Ηλίας Πούλλος»: Άνοιξαν οι πόρτες και… Ομονοιάτικο ΝΤΟΥ!

Απίστευτες σκηνές στο «Ηλίας Πούλλος»: Άνοιξαν οι πόρτες και… Ομονοιάτικο ΝΤΟΥ!

Οι πόρτες άνοιξαν και το προπονητικό κέντρο του “τριφυλλιού” γέμισε από… εκστασιασμένους οπαδούς της Ομόνοιας, οι οποίοι πανηγυρίζουν έντονα την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια!

Ο Πράσινος Λαός θα αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας, τον αρχιτέκτονα Μπεργκ, αλλά και όλους όσοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για τη φετινή ιστορική χρονιά σε Κύπρο και Ευρώπη.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Ολος ο απόηχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Ομόνοια στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE