Απίστευτες σκηνές στο «Ηλίας Πούλλος»: Άνοιξαν οι πόρτες και… Ομονοιάτικο ΝΤΟΥ!

Απίστευτες σκηνές στο «Ηλίας Πούλλος»: Άνοιξαν οι πόρτες και… Ομονοιάτικο ΝΤΟΥ!

Οι πόρτες άνοιξαν και το προπονητικό κέντρο του “τριφυλλιού” γέμισε από… εκστασιασμένους οπαδούς της Ομόνοιας, οι οποίοι πανηγυρίζουν έντονα την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια!

Ο Πράσινος Λαός θα αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας, τον αρχιτέκτονα Μπεργκ, αλλά και όλους όσοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για τη φετινή ιστορική χρονιά σε Κύπρο και Ευρώπη.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Ολος ο απόηχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Ομόνοια στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE