Στόχος Μπάιντεν για εμβολιασμό του 70% των ενηλίκων με μια δόση μέχρι 4 Ιουλίου

Στόχος Μπάιντεν για εμβολιασμό του 70% των ενηλίκων με μια δόση μέχρι 4 Ιουλίου

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, θα ανακοινώσει αργότερα σήμερα ένα νέο στόχο για εμβολιασμό του 70% των ενηλίκων με τουλάχιστον μια δόση μέχρι τις 4 Ιουλίου, σύμφωνα με επίσημους της Κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν, ο οποίος έχει καταστήσει την καταπολέμηση της πανδημίας κύρια προτεραιότητα της διακυβέρνησής του, θα θέσει επίσης ως στόχο μέχρι εκείνη την ημέρα, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, να έχουν εμβολιαστεί πλήρως 160 εκατομμύρια ενήλικες.

"Εάν κάνουμε πρόοδο προς αυτό τον στόχο, ολοένα και περισσότεροι Αμερικανοί θα έχουν προστασία από την COVID-19 ... και η Αμερική θα κάνει ένα σοβαρό βήμα για επιστροφή στην κανονικότητα", είπε ένας επίσημος σε δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE