Πάνω από 7 χιλιάδες οι ελέγχοι της Αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο - Ποιοι καταγγέλθηκαν

Πάνω από 7 χιλιάδες οι ελέγχοι της Αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο - Ποιοι καταγγέλθηκαν

Σε 125 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση των διαταγμάτων για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης μέχρι σήμερα στις 6.00 το πρωί έγιναν συνολικά 7.200 έλεγχοι παγκύπρια.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.342 έλεγχοι και προέκυψαν 20 καταγγελίες πολιτών. Στη Λεμεσό έγιναν 1.341 έλεγχοι με 53 καταγγελίες πολιτών και στη Λάρνακα 1.258 έλεγχοι με 12 καταγγελίες πολιτών.

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 701 έλεγχοι και υπήρξαν 17 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο 979 έλεγχοι με 13 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Μόρφου η Αστυνομία έκανε 879 ελέγχους και προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη. 

Εξάλλου, η Τροχαία διενήργησε 644 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 9 καταγγελίες πολιτών. Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 56 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE