ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάνω από 7 χιλιάδες οι ελέγχοι της Αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο - Ποιοι καταγγέλθηκαν

Πάνω από 7 χιλιάδες οι ελέγχοι της Αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο - Ποιοι καταγγέλθηκαν

Σε 125 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση των διαταγμάτων για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης μέχρι σήμερα στις 6.00 το πρωί έγιναν συνολικά 7.200 έλεγχοι παγκύπρια.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.342 έλεγχοι και προέκυψαν 20 καταγγελίες πολιτών. Στη Λεμεσό έγιναν 1.341 έλεγχοι με 53 καταγγελίες πολιτών και στη Λάρνακα 1.258 έλεγχοι με 12 καταγγελίες πολιτών.

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 701 έλεγχοι και υπήρξαν 17 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο 979 έλεγχοι με 13 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Μόρφου η Αστυνομία έκανε 879 ελέγχους και προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη. 

Εξάλλου, η Τροχαία διενήργησε 644 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 9 καταγγελίες πολιτών. Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 56 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.
 
ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα» - Δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς

«Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα» - Δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς

Στο ανατολικό μέτωπο επικεντρώνονται οι προσπάθειες των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων, προκειμένου να αποτραπεί η επέκταση της πυρκαγιάς στο δάσος του Μαχαιρά, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου. «Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top