Τρίτο τροχαίο στη Λεμεσό – Νεαρός συγκρούστηκε βίαια σε περιπολικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρίτο τροχαίο στη Λεμεσό – Νεαρός συγκρούστηκε βίαια σε περιπολικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρίτο ατύχημα σημειώθηκε χθες Τρίτη 4/5 βράδυ στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στο ίδιο σημείο στην οδό Σπύρου Κυπριανού, όπου συνέβη το τροχαίο με τον 20χρονο μοτοσικλετιστή.

Συγκεκριμένα οδηγός προσέκρουσε βίαια σε περιπολικό, το οποίο βρισκόταν στην σκηνή για διευθέτηση της τροχαίας κυκλοφορίας. Τα μέλη της Αστυνομίας τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκονταν εντός του οχήματος.

Στον νεαρό έγιναν έλεγχοι αλκοτέστ και νάρκοτεστ και στα δύο βγήκε θετικός ενώ οδηγούσε χωρίς ασφάλεια. Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE