ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μεσάνυχτα αντί για 11 το κέρφιου; - Όλα στο τραπέζι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μεσάνυχτα αντί για 11 το κέρφιου; - Όλα στο τραπέζι

Σκληρό πόκερ από όλους τους εμπλεκόμενους αφού με την ανακοίνωση των μέτρων να βρίσκεται προ των πυλών, όλοι οι φορείς προσπαθούν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατό ευνοικότερους όρους.

Μάλιστα την πρόθεση αυτή εξέφρασε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΙΚΑ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής), Φάνος Λεβέντης αφού όντας καλεσμένος στον ραδιοσταθμό Active ενημέρωσε πως ο σύνδεσμος έχει ήδη αποστείλει επιστολή με την οποία ζητεί την μετακίνηση του κέρφιου για τους χώρους εστίασης στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Εμφανίστηκε μάλιστα πάρα πολύ αισιόδοξος πως το αίτημα του ΠΑΣΙΚΑ θα εισακουστεί από το Υπουργείο Υγείας ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το πλήγμα που έχει δεχθεί σε όλο αυτό το διάστημα ο κλάδος της εστίασης.

Δεν αποκλείεται λοιπόν πριν τη λήψη των αποφάσεων αλλά και των τελικών ανακοινώσεων να προκύψουν μικροεκπλήξεις με το Φάνο Λεβέντη να προειδοποιεί με πολύ δυναμικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις σε περίπτωση που δεν εισακουστούν τα αιτήματα του συνδέσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE