Συνολικά 64 νέα περιστατικά κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα

Συνολικά 64 νέα περιστατικά κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα

Συνολικά 64 νέα περιστατικά κορωνοϊού διαγνώστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του "υπουργείου υγείας" έγιναν συνολικά 7.999 τεστ.

Τρία εκ των προσώπων, που εντοπίστηκαν να είναι θετικά στον ιό, έφθασαν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό, 16 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ 45 περιστατικά αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Δεκαεπτά από τους ανθρώπους αυτούς διαμένουν στην κατεχόμενη Λευκωσία, έξι στην Αμμόχωστο και 22 στην Κερύνεια.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 6.527. Τριάντα δυο ασθενείς με COVID-19 έχουν αποβιώσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.