Πύλη Εμβολιασμού: Που οφείλονται τα προβλήματα – Πότε θα διορθωθούν

Πύλη Εμβολιασμού: Που οφείλονται τα προβλήματα – Πότε θα διορθωθούν

Στο δίκτυο οφείλεται το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην Πύλη Εμβολιασμού το πρωί της Πέμπτης (06/05).

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκος Κόκκινος, ανέφερε πως το πρόβλημα δεν οφείλεται σε υπερφόρτωση αλλά στο δίκτυο και όπως μας είπε αναμένεται να διορθωθεί.

Όπως μας είπε, η πύλη θα ανοίξει σε ώρα που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Θυμίζουμε ότι η πύλη άνοιγε σήμερα για τα άτομα ηλικίας 35 και 36. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του Υπουργείου:

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες πως, λόγω τεχνικού προβλήματος, η Πύλη Εμβολιασμού Covid-19 έχει τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας. Το Υφυπουργείο εργάζεται εντατικά, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία, για άμεση επίλυση του εν λόγω προβλήματος. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ώρα επανέναρξης λειτουργίας της Πύλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE