Πύλη Εμβολιασμού: Που οφείλονται τα προβλήματα – Πότε θα διορθωθούν

Πύλη Εμβολιασμού: Που οφείλονται τα προβλήματα – Πότε θα διορθωθούν

Στο δίκτυο οφείλεται το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην Πύλη Εμβολιασμού το πρωί της Πέμπτης (06/05).

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκος Κόκκινος, ανέφερε πως το πρόβλημα δεν οφείλεται σε υπερφόρτωση αλλά στο δίκτυο και όπως μας είπε αναμένεται να διορθωθεί.

Όπως μας είπε, η πύλη θα ανοίξει σε ώρα που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Θυμίζουμε ότι η πύλη άνοιγε σήμερα για τα άτομα ηλικίας 35 και 36. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του Υπουργείου:

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες πως, λόγω τεχνικού προβλήματος, η Πύλη Εμβολιασμού Covid-19 έχει τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας. Το Υφυπουργείο εργάζεται εντατικά, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία, για άμεση επίλυση του εν λόγω προβλήματος. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ώρα επανέναρξης λειτουργίας της Πύλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE