ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώνει λεπτομέρειες για τα νέα μέτρα ο Υπουργός Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώνει λεπτομέρειες για τα νέα μέτρα ο Υπουργός Υγείας

Ο Υπουργός Υγείας θα παραθέσει, μαζί με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκο Κόκκινο, συνέντευξη Τύπου για τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου για τη στρατηγική αποκλιμάκωσης των μέτρων κατά της πανδημίας, στο Υπουργείο Οικονομικών (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ισόγειο).

Στη συνέντευξη Τύπου θα παραστούν ο Επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό κ. Κωνσταντίνος Τσιούτης και το μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής και Σύμβουλος του Υπουργείου για θέματα κοινωνιολογίας και ψυχολογίας στην πανδημία Καθηγητής Κωνσταντίνος Φελλάς.

Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στο Υπουργείο Οικονομικών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.