Στις 15:00 οι ανακοινώσεις - Ποιος ο λόγος που δεν θα παραστεί ο Υπουργός Καινοτομίας

Στις 15:00 οι ανακοινώσεις - Ποιος ο λόγος που δεν θα παραστεί ο Υπουργός Καινοτομίας

Για άγνωστους - μέχρι στιγμής- λόγους ,αναβάλλεται η διάσκεψη Τύπου του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Η διάσκεψη Τύπου του Υπουργού Υγείας και του Υφυπουργού Καινοτομίας που είχε προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι δεν θα πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη ώρα- αλλά στις 15:00.

Εντύπωση προκάλεσε η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ότι στη διάσκεψη δεν θα παραστεί ο Υφυπουργός Καινοτομίας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την απουσία του με τα προβλήματα που προέκυψαν στην Πύλη εμβολιασμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE