ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αβέρωφ για τα θέματα υγειονομικής διαχείρισης

Παρέμβαση Αβέρωφ για τα θέματα υγειονομικής διαχείρισης

Την θέση του για τα νέα μέτρα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου σε δηλώσεις του.

«Μέτρα που δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την αναλογικότητα, ούτε οι πολίτες θα τα εφαρμόσουν ούτε και το κράτος δύναται να τα εποπτεύσει ή να τα επιβάλλει» τονίζοντας πως τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση είναι πρακτικά εφαρμόσιμα.

Έκανε αναφορά και στις συνθήκες που επικράτησαν στη Λεμεσό στο Κέντρο εμβολιασμού αλλά και τα προβλήματα με την Πύλη Εμβολιασμού λέγοντας πως τέτοια φαινόμενα 'δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά'. 


Οι δηλώσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου:
Χάρη στις θυσίες των πολιτών η υγειονομική κατάσταση της χώρας μας είναι θετική. Έχουμε κατά αναλογία τις λιγότερες απώλειες συνανθρώπων μας στην Ευρώπη. Τα λιγότερα lockdowns στην Ευρώπη. Και η οικονομία άντεξε.
Όμως εικόνες όπως αυτές που είδαμε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Λεμεσό αλλά και τα συχνά προβλήματα και το πέσιμο της πύλης εμβολιασμού σήμερα, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.
Θέλω να τονίσω εμφαντικά:
Οι χτεσινές θετικές αποφάσεις του ανοίγματος του συνόλου της οικονομίας και της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα, θα πρέπει παράλληλα να είναι και πρακτικά εφαρμόσιμες.
Μέτρα που δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την αναλογικότητα, ούτε οι πολίτες θα τα εφαρμόσουν ούτε και το κράτος δύναται να τα εποπτεύσει ή να τα επιβάλλει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top