Σε απομόνωση Σανέρ και Ταλάτ λόγω επαφής με κρούσμα

Σε απομόνωση Σανέρ και Ταλάτ λόγω επαφής με κρούσμα

Στο ξενοδοχείο Παλμ Μπιτς στην κατεχόμενη Αμμόχωστο έχει τεθεί σε απομόνωση ο «πρωθυπουργός» Ερσάν Σανέρ μετά την επιβεβαίωση ότι ο δημοσιογράφος Αϊτούγ Τουρκάν του διαδικτυακού καναλιού Σες (Φωνή) είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κ. Σανέρ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τουρκάν, όπως και ο πρώην ηγέτης των Τ/κ, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.
 
Ο Ερσάν Σανέρ θα υποβληθεί σε PCR τεστ το Σάββατο. Ως στενές επαφές του δημοσιογράφου θεωρούνται οι επίσης καλεσμένοι στην εκπομπή του, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και ο συντονιστής του επιμελητηρίου εμποροκαταστηματαρχών, Χιουρέμ Τουλγκά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.