Σε απομόνωση Σανέρ και Ταλάτ λόγω επαφής με κρούσμα

Σε απομόνωση Σανέρ και Ταλάτ λόγω επαφής με κρούσμα

Στο ξενοδοχείο Παλμ Μπιτς στην κατεχόμενη Αμμόχωστο έχει τεθεί σε απομόνωση ο «πρωθυπουργός» Ερσάν Σανέρ μετά την επιβεβαίωση ότι ο δημοσιογράφος Αϊτούγ Τουρκάν του διαδικτυακού καναλιού Σες (Φωνή) είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κ. Σανέρ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τουρκάν, όπως και ο πρώην ηγέτης των Τ/κ, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.
 
Ο Ερσάν Σανέρ θα υποβληθεί σε PCR τεστ το Σάββατο. Ως στενές επαφές του δημοσιογράφου θεωρούνται οι επίσης καλεσμένοι στην εκπομπή του, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και ο συντονιστής του επιμελητηρίου εμποροκαταστηματαρχών, Χιουρέμ Τουλγκά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE