Σε απομόνωση Σανέρ και Ταλάτ λόγω επαφής με κρούσμα

Σε απομόνωση Σανέρ και Ταλάτ λόγω επαφής με κρούσμα

Στο ξενοδοχείο Παλμ Μπιτς στην κατεχόμενη Αμμόχωστο έχει τεθεί σε απομόνωση ο «πρωθυπουργός» Ερσάν Σανέρ μετά την επιβεβαίωση ότι ο δημοσιογράφος Αϊτούγ Τουρκάν του διαδικτυακού καναλιού Σες (Φωνή) είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κ. Σανέρ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τουρκάν, όπως και ο πρώην ηγέτης των Τ/κ, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.
 
Ο Ερσάν Σανέρ θα υποβληθεί σε PCR τεστ το Σάββατο. Ως στενές επαφές του δημοσιογράφου θεωρούνται οι επίσης καλεσμένοι στην εκπομπή του, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και ο συντονιστής του επιμελητηρίου εμποροκαταστηματαρχών, Χιουρέμ Τουλγκά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.