Σε απομόνωση Σανέρ και Ταλάτ λόγω επαφής με κρούσμα

Σε απομόνωση Σανέρ και Ταλάτ λόγω επαφής με κρούσμα

Στο ξενοδοχείο Παλμ Μπιτς στην κατεχόμενη Αμμόχωστο έχει τεθεί σε απομόνωση ο «πρωθυπουργός» Ερσάν Σανέρ μετά την επιβεβαίωση ότι ο δημοσιογράφος Αϊτούγ Τουρκάν του διαδικτυακού καναλιού Σες (Φωνή) είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κ. Σανέρ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τουρκάν, όπως και ο πρώην ηγέτης των Τ/κ, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.
 
Ο Ερσάν Σανέρ θα υποβληθεί σε PCR τεστ το Σάββατο. Ως στενές επαφές του δημοσιογράφου θεωρούνται οι επίσης καλεσμένοι στην εκπομπή του, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και ο συντονιστής του επιμελητηρίου εμποροκαταστηματαρχών, Χιουρέμ Τουλγκά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE