«Πατάει σε δύο βάρκες» ο Νικόλας – Κρατά την εξουσία, αποστασιοποιείται από την Κυβέρνηση και κοιτάει δεξιά
Η συνέντευξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» δεν ήταν απλώς μια κριτική τοποθέτηση για κυβερνητικές αστοχίες.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας έχουν κλείσει συνολικά 10,110 ραντεβού για άτομα ηλικιών 35–36 ετών, από τις 7:30 το πρωί που λειτούργησε η Πύλη Εμβολιασμού μέχρι και τις 9:15.
Για την σημερινή ηλικιακή ομάδα έχουν δοθεί 13,473 ενώ η Πύλη θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 8:00 το βράδυ.
Σημειώνουμε ότι από σήμερα η Πύλη λειτουργεί με τη μέθοδο αναμονής, όπου οι δικαιούχοι αναμένουν σε λίστα προτεραιότητας που μπορεί να διαρκέσει και σε περισσότερο από μία ώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




