Η «μητέρα» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού τώρα θέλει να σώσει την ανθρωπότητα από τον καρκίνο

Η «μητέρα» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού τώρα θέλει να σώσει την ανθρωπότητα από τον καρκίνο

Η εντυπωσιακή καριέρα της 66χρονης ουγγαρέζας βιοχημικού Κάταλιν Κάρικο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουγγαρία, ο πατέρας της ήταν κρεοπώλης και, όταν αποφάσισε πως ήθελε να γίνει επιστήμονας… δεν είχε γνωρίσει ούτε έναν.

Η 66χρονη Κάταλιν Κάρικο, ευρύτερα γνωστή στους επιστημονικούς κύκλους ως «Κυρία Εμβόλιο» [Lady Vaccine] λόγω της συνεισφοράς της στην ανακάλυψη της τεχνολογίας mRNA, είναι εκείνη που έθεσε τα θεμέλια για τα εμβόλια των Pfizer και Moderna.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE