Η «μητέρα» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού τώρα θέλει να σώσει την ανθρωπότητα από τον καρκίνο

Η «μητέρα» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού τώρα θέλει να σώσει την ανθρωπότητα από τον καρκίνο

Η εντυπωσιακή καριέρα της 66χρονης ουγγαρέζας βιοχημικού Κάταλιν Κάρικο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουγγαρία, ο πατέρας της ήταν κρεοπώλης και, όταν αποφάσισε πως ήθελε να γίνει επιστήμονας… δεν είχε γνωρίσει ούτε έναν.

Η 66χρονη Κάταλιν Κάρικο, ευρύτερα γνωστή στους επιστημονικούς κύκλους ως «Κυρία Εμβόλιο» [Lady Vaccine] λόγω της συνεισφοράς της στην ανακάλυψη της τεχνολογίας mRNA, είναι εκείνη που έθεσε τα θεμέλια για τα εμβόλια των Pfizer και Moderna.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου  - Σήμερα  η τελετή διαβεβαίωσης

Αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Σήμερα η τελετή διαβεβαίωσης

Αναλαμβάνουν τη Δευτέρα τα καθηκόντά τους τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν την το βράδυ της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE