ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καλα νέα για τον Αντρέα Πασχάλη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καλα νέα για τον Αντρέα Πασχάλη

Αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα  την φωτογραφία και τα στοιχεια  του 34χρονου τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί χαθεί από τις 13 Απριλίου.

Ο λόγος για τον Αντρέα Πασχάλη που είχε δηλωθει ως ελλείπον πρόσωπο και είχαν γινει διάφορες εκκλησεις ώστε η Αστυνομία να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Τελικα με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει οτι 'εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του 34χρονος, ο οποίος έλειπε από την οικία του στη Λευκωσία, από τις 13 Απριλίου 2021' ευχαριστώντας παράλληλα όλους που συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό του.

Οπως πληροφορούμαστε ο 34χρονος Αντρέας επέστρεψε αυτοβούλως στο σπίτι στενού συγγενικού του προσώπου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.