ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχασε την μάχη ο 20χρονος Θανάσης – «Έσβησε» λίγες μέρες μετά από σοβαρό ατύχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχασε την μάχη ο 20χρονος Θανάσης  – «Έσβησε» λίγες μέρες μετά από σοβαρό ατύχημα

Δυστυχώς έχασε την μάχη ο 20χρονος Θανάσης Πεχλιβάνης, μετά από τροχαία σύγκρουση που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπέκυψε στα τραύματά του, το απόγευμα σήμερα (09/05), ο Αθανάσιος Πεχλιβάνης, 20 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη την περασμένη Τρίτη, 04 Μαΐου, στη Λεμεσό.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.25 το βράδυ της Τρίτης, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, όπου ο 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 20χρονο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου μέχρι σήμερα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Κυριακής, ο υπέκυψε στα τραύματά του.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Λεμεσού.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το Σωματείο της ΑΕΛ για τον χαμό του Θανάση Πεχλιβάνη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών έπειτα από ατύχημα που είχε και του ακρωτηρίασαν το πόδι.

Η μητέρα του άτυχου νεαρού αγωνίστηκε στην γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας, ενώ η αδερφή του αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας στο themasports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top