Τριάντα τέσσερα νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα την Κυριακή

Τριάντα τέσσερα νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα την Κυριακή

Τριάντα τέσσερα νέα περιστατικά COVID-19 ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Κυριακή.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» τα 34 νέα περιστατικά προέκυψαν από σύνολο 7.060 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο. 

Τα τρία ήταν αφίξεις από το εξωτερικό, 9 εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης και 22 ήταν λοιμώξεις εντός της κοινότητας.  Τα 9 είναι από την Λευκωσία, τα 4 από την Κερύνεια, τα 8 από την Αμμόχωστο και 1 από το Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός περιστατικών COVID-19 στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 6.681 ενώ 33 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.