Τριάντα τέσσερα νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα την Κυριακή

Τριάντα τέσσερα νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα την Κυριακή

Τριάντα τέσσερα νέα περιστατικά COVID-19 ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Κυριακή.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» τα 34 νέα περιστατικά προέκυψαν από σύνολο 7.060 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο. 

Τα τρία ήταν αφίξεις από το εξωτερικό, 9 εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης και 22 ήταν λοιμώξεις εντός της κοινότητας.  Τα 9 είναι από την Λευκωσία, τα 4 από την Κερύνεια, τα 8 από την Αμμόχωστο και 1 από το Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός περιστατικών COVID-19 στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 6.681 ενώ 33 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE