LIFESTYLE

Survivor: Ένταση ανάμεσα σε Ελένη Χαμπέρη και Καρολίνα Καλύβα

Survivor: Ένταση ανάμεσα σε Ελένη Χαμπέρη και Καρολίνα Καλύβα

Την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού από το Survivor σχολίασε η κόκκινη ομάδα στο επεισόδιο της Κυριακής. Μάλιστα, η Ελένη Χαμπέρη και η Καρολίνα Καλύβα ήρθαν σε μια έντονη διαμάχη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Χαμπέρη σημείωσε χαρακτηριστικά «το παιχνίδι προς το παρόν είναι ομαδικό και έχουμε όλοι κοινό στόχο. Δεν θα κάτσω εγώ να χαλάσω την ψυχολογία μου για κανέναν. Σχολιάστηκε πολύ έντονα για άλλη μια φορά ότι τα παιδιά κάθονται μόνα τους, είναι μες στη ζούγκλα, δεν απολαμβάνουν τις στιγμές και είπα ότι δεν με νοιάζει τι κάνουν τα παιδιά. Είμαι σε ένα παιχνίδι, δεν θα χαλάσω την ψυχολογία μου».

«Δεν γίνεται όμως, δεν είσαι φτιαγμένη από ατσάλι! Μόνο οι ενέργειες που έχεις γύρω σου, το παίρνεις αυτό σε ένα ποσοστό» πρόσθεσε με τη σειρά της η Καρολίνα Καλύβα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Δεν έχεις μάλλον τόσο ψηλά τη συνείδηση σου».

«Μια χαρά είναι η συνείδηση μου! Το ότι δεν με επηρεάζουν κάποιες καταστάσεις δεν σημαίνει κάτι. Ο καθένας μπορεί να διαχειρίζεται όπως θέλει τα συναισθήματα του. Και εγώ προσπαθώ να βλέπω τα θετικά» έσπευσε να απαντήσει η Ελένη Χαμπέρη.Τότε, στην κάμερα του Survivor, η Καρολίνα Καλύβα πρόσυεσε πως «η Ελένη λίγο θίχτηκε με αυτό που της είπα λόγω του ότι έχει χαμηλή συνείδηση. Το πήρε λίγο προσβλητικά. Αυτό ένιωσα με το ύφος που είχε στην κουβέντα μας»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top