Τα τελευταία εξώδικα του lockdown - Καταγγελίες για μάσκες SMS και 'κέρφιου'

Τα τελευταία εξώδικα του lockdown - Καταγγελίες για μάσκες SMS και 'κέρφιου'

Σε καταγγελίες 121 πολιτών προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως κατά το τελευταίο 24ωρο, διεξήγαγαν 8.016 ελέγχους σε παγκύπρια βάση.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.183 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 30 πολίτες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 1.153 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 25 πολίτες, στη Λάρνακα έγιναν 1.490 έλεγχοι με 18 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 29 πολίτες έπειτα από τη διενέργεια 1.274 ελέγχων και στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 1.270 έλεγχοι και έγιναν 15 καταγγελίες πολιτών.

Στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 810 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 715 ελέγχους και προέβη σε 4 καταγγελίες πολιτών, ενώ η Ναυτική και Λιμενική Αστυνομία πραγματοποίησε 84 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE