ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Προσωρινό το safe pass δηλώνει ο Ιωάννου – Αυτά είναι τα επόμενα βήματα χαλαρώσεων – Πότε βγάζουμε τις μάσκες

Προσωρινό το safe pass δηλώνει ο Ιωάννου – Αυτά είναι τα επόμενα βήματα χαλαρώσεων – Πότε βγάζουμε τις μάσκες

Προσωρινό είναι το μέτρο του safe pass, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Φιλοξενούμενος στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Ιωάννου είπε πως είναι ένα προσωρινό μέτρο το safe pass και έγινε να δώσει μια ασφάλεια σε όσους θα πηγαίνουν τους χώρους εστίασης.

Διαβάστε Επίσης: ΚΥΠΡΟΣ - ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ: Όσα αλλάζουν από σήμερα – Τι ισχύει για μετακινήσεις, τεστ, εστίαση και ‘κέρφιου’

Παράλληλα σημείωσε πως οι δυο εβδομάδες του lockdown βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό στο να φτάσουμε σήμερα στο άνοιγμα, ενώ τόνισε πως είναι καθοριστικός παράγοντας και για την μείωση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες.

Την ίδια ώρα μίλησε και για τις επόμενες φάσεις χαλαρώσεων που περιλαμβάνουν αύξηση ατόμων σε διάφορες δραστηριότητες από τις 17 Μαίου. 

Διαβάστε Επίσης: «Μπουκάρει» στα υποστατικά η Αστυνομία – Έτσι θα γίνεται ο έλεγχος του safe pass – Αυτό είναι το εξώδικο

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή στην κανονικότητα, ο κ. Ιωάννου δήλωσε πως έχουμε μπροστά μας δρόμο μέχρι να βγάλουμε τις μάσκες, επισημαίνοντας πως αυτό θα γίνει όταν εμβολιαστεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top