Ο ΠΟΥ χαρακτηρίζει 'ανησυχητική' την ινδική παραλλαγή του νέου κορωνοϊού

Ο ΠΟΥ χαρακτηρίζει 'ανησυχητική' την ινδική παραλλαγή του νέου κορωνοϊού

Η παραλλαγή του νέου κορωνοϊού που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία, η B.1.617, χαρακτηρίζεται "ανησυχητική", ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κυρίως επειδή είναι πιο μεταδοτική.

"Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η B.1.617 είναι πιο μεταδοτική" αλλά επίσης και στοιχεία που αφήνουν να εννοηθεί ότι η παραλλαγή αυτή παρουσιάζει σε κάποιο βαθμό ανεκτικότητα απέναντι στα εμβόλια, ανέφερε η Δρ Μαρία Βαν Κέρκοβ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. 
 
"Κατά συνέπεια, την κατηγοριοποιούμε ως στέλεχος ανησυχίας", πρόσθεσε η Βαν Κέρκοβ, η επικεφαλής της τεχνικής ομάδας αντιμετώπισης της Covid-19 του ΠΟΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE