Ο ΠΟΥ χαρακτηρίζει 'ανησυχητική' την ινδική παραλλαγή του νέου κορωνοϊού

Ο ΠΟΥ χαρακτηρίζει 'ανησυχητική' την ινδική παραλλαγή του νέου κορωνοϊού

Η παραλλαγή του νέου κορωνοϊού που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία, η B.1.617, χαρακτηρίζεται "ανησυχητική", ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κυρίως επειδή είναι πιο μεταδοτική.

"Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η B.1.617 είναι πιο μεταδοτική" αλλά επίσης και στοιχεία που αφήνουν να εννοηθεί ότι η παραλλαγή αυτή παρουσιάζει σε κάποιο βαθμό ανεκτικότητα απέναντι στα εμβόλια, ανέφερε η Δρ Μαρία Βαν Κέρκοβ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. 
 
"Κατά συνέπεια, την κατηγοριοποιούμε ως στέλεχος ανησυχίας", πρόσθεσε η Βαν Κέρκοβ, η επικεφαλής της τεχνικής ομάδας αντιμετώπισης της Covid-19 του ΠΟΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE