ΗΠΑ: Η FDA ενέκρινε τη χρήση του εμβολίου της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 12-15

ΗΠΑ: Η FDA ενέκρινε τη χρήση του εμβολίου της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 12-15

Αναμένεται συνεδρίαση και της συμβουλευτικής επιτροπής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, προκειμένου να εξετάσει τα δεδομένα και να προχωρήσει σε συστάσεις για τη χρήση του εμβολίου

Ένα τεράστιο βήμα για την πραγματοποίηση εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού και στα παιδιά σε ολόκληρο τον πλανήτη πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η αμερικανική FDA, ενέκρινε τη χρήση του εμβολίου της Pfizer και σε εφήβους ηλικίας 12-15.

Μετά την εξουσιοδότηση από την FDA θα ακολουθήσει η γνωμοδότηση από μία συμβουλευτική επιτροπή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η οποία θα συνεδριάσει στο αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να εξετάσει όλα τα δεδομένα και να παραδώσει τις σημειώσεις και τις συστάσεις της για τη χρήση του εμβολίου στα παιδιά ηλικίας 12-15 ετών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE