Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Παντελή Κούρο

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Παντελή Κούρο

Στον ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία σήμερα (11/5) στις έντεκα το πρωί θα πουν το τελευταίο αντίο στον Παντελή Κούρο.


Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παντελής Κούρος απεβίωσε το Σάββατο σε ηλικία 88 ετών.
Αντί στεφάνων η οικογένεια απευθύνει έκκληση να γίνονται εισφορές στον αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE