Υφ. Καινοτομίας: Τεχνικά ζητήματα παρουσιάστηκαν και σήμερα (11/5) στην Πύλη Εμβολιασμού

Υφ. Καινοτομίας: Τεχνικά ζητήματα παρουσιάστηκαν και σήμερα (11/5) στην Πύλη Εμβολιασμού

Τεχνικά ζητήματα, που επηρέαζαν την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πολιτών, παρουσιάστηκαν την Τρίτη στην Πύλη Εμβολιασμού Covid19.

Σε ανακοίνωσή του, το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρει συγκεκριμένα ότι κατά τη σημερινή μέρα παρατηρήθηκαν μέχρι τις 09:00πμ τεχνικά ζητήματα, που επηρέαζαν την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πολιτών, για να σημειώσει ωστόσο πως ακολούθως συνεχίστηκε η ομαλή λειτουργία της Πύλης και η διευθέτηση ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι η Πύλη Εμβολιασμού Covid 19 άνοιξε στις 07:30 για εξυπηρέτηση ατόμων ηλικίας 27-28 ετών.

Εξάλλου, σύμφωνα πάντα με το Υφυπουργείο Έρευνας, μέχρι τις 11:00 διευθετήθηκαν συνολικά πέραν των 7.000 ραντεβού, ενώ η διαδικασία διευθέτησης ραντεβού θα συνεχιστεί μέχρι τις 20:00.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE