Υφ. Καινοτομίας: Τεχνικά ζητήματα παρουσιάστηκαν και σήμερα (11/5) στην Πύλη Εμβολιασμού

Υφ. Καινοτομίας: Τεχνικά ζητήματα παρουσιάστηκαν και σήμερα (11/5) στην Πύλη Εμβολιασμού

Τεχνικά ζητήματα, που επηρέαζαν την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πολιτών, παρουσιάστηκαν την Τρίτη στην Πύλη Εμβολιασμού Covid19.

Σε ανακοίνωσή του, το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρει συγκεκριμένα ότι κατά τη σημερινή μέρα παρατηρήθηκαν μέχρι τις 09:00πμ τεχνικά ζητήματα, που επηρέαζαν την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πολιτών, για να σημειώσει ωστόσο πως ακολούθως συνεχίστηκε η ομαλή λειτουργία της Πύλης και η διευθέτηση ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι η Πύλη Εμβολιασμού Covid 19 άνοιξε στις 07:30 για εξυπηρέτηση ατόμων ηλικίας 27-28 ετών.

Εξάλλου, σύμφωνα πάντα με το Υφυπουργείο Έρευνας, μέχρι τις 11:00 διευθετήθηκαν συνολικά πέραν των 7.000 ραντεβού, ενώ η διαδικασία διευθέτησης ραντεβού θα συνεχιστεί μέχρι τις 20:00.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE