Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΣΜΟΣ

Ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο του Καζάν ενεργοποίησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο του Καζάν ενεργοποίησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Ο 19χρονος δράστης της επίθεσης σε σχολείο στην πόλη Καζάν του Ταταρστάν, Ιλνάζ Γκαλιαβίγεφ, όταν εισήλθε στο σχολείο ενεργοποίησε και έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, δήλωσε σήμερα η συνήγορος για τα δικαιώματα των παιδιών παρά τω Προέδρω της Ρωσικής Ομοσπονδίας 'Αννα Κουζνετσόβα, η οποία επισκέφθηκε το σχολείο στο οποίο σημειώθηκε η τραγωδία.


Πρόσθεσε ότι από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί πολύ περισσότερα παιδιά, αν βρισκόντουσαν στο βεστιάριο και σε άλλους χώρους του σχολείου τη στιγμή της έκρηξης.

Η Κουζνετσόβα δήλωσε ότι με αφορμή τα γεγονότα αυτά, θα ενισχυθεί η φύλαξη των 1.400 σχολείων και 1.800 κτιρίων σε μόνιμη βάση στο Ταταρστάν.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top