Ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο του Καζάν ενεργοποίησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο του Καζάν ενεργοποίησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Ο 19χρονος δράστης της επίθεσης σε σχολείο στην πόλη Καζάν του Ταταρστάν, Ιλνάζ Γκαλιαβίγεφ, όταν εισήλθε στο σχολείο ενεργοποίησε και έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, δήλωσε σήμερα η συνήγορος για τα δικαιώματα των παιδιών παρά τω Προέδρω της Ρωσικής Ομοσπονδίας 'Αννα Κουζνετσόβα, η οποία επισκέφθηκε το σχολείο στο οποίο σημειώθηκε η τραγωδία.


Πρόσθεσε ότι από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί πολύ περισσότερα παιδιά, αν βρισκόντουσαν στο βεστιάριο και σε άλλους χώρους του σχολείου τη στιγμή της έκρηξης.

Η Κουζνετσόβα δήλωσε ότι με αφορμή τα γεγονότα αυτά, θα ενισχυθεί η φύλαξη των 1.400 σχολείων και 1.800 κτιρίων σε μόνιμη βάση στο Ταταρστάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE