Τραγωδία: Σκουπιδιάρικο συνέθλιψε 13χρονο που κοιμόταν μέσα σε κάδο στην Αυστραλία

Τραγωδία: Σκουπιδιάρικο συνέθλιψε 13χρονο που κοιμόταν μέσα σε κάδο στην Αυστραλία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 13χρονος ο οποίος κοιμόταν μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο Πορτ Λίνκολν στην Αυστραλία.

Δύο ακόμη παιδιά, 11 και 12 χρονών αντίστοιχα, κοιμούνταν μέσα στο κάδο σκουπιδιών, με το ένα να καταφέρνει να ξεφύγει, ενώ το άλλο επιβίωσε με λίγα τραύματα. Ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι βρισκόταν κάποιος μέσα στον κάδο.

Παράλληλα έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος που τα 3 παιδιά κοιμούνταν στον κάδο, όπως δήλωσαν στα τοπικά μέσα οι αστυνομικοί. Η επικεφαλής κέντρου υποστήριξης νέων, Τζο Κλαρκ, δήλωσε στο Port Lincoln Times, ότι τα τρία αγόρια ήταν συχνοί επισκέπτες του κέντρου και ήταν γνωστοί στο προσωπικό.

Σύμφωνα με την ίδια, το αγόρι που πέθανε «δεν ήταν άστεγο, ήταν ένα νεαρό άτομο, που όπως πολλοί νέοι παλεύουν να τα βγάλουν πέρα πριν την ενηλικίωσή τους και να βρουν τη θέση τους. Για μια σειρά από λόγους κοιμόταν έξω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE