Τραγωδία: Σκουπιδιάρικο συνέθλιψε 13χρονο που κοιμόταν μέσα σε κάδο στην Αυστραλία

Τραγωδία: Σκουπιδιάρικο συνέθλιψε 13χρονο που κοιμόταν μέσα σε κάδο στην Αυστραλία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 13χρονος ο οποίος κοιμόταν μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο Πορτ Λίνκολν στην Αυστραλία.

Δύο ακόμη παιδιά, 11 και 12 χρονών αντίστοιχα, κοιμούνταν μέσα στο κάδο σκουπιδιών, με το ένα να καταφέρνει να ξεφύγει, ενώ το άλλο επιβίωσε με λίγα τραύματα. Ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι βρισκόταν κάποιος μέσα στον κάδο.

Παράλληλα έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος που τα 3 παιδιά κοιμούνταν στον κάδο, όπως δήλωσαν στα τοπικά μέσα οι αστυνομικοί. Η επικεφαλής κέντρου υποστήριξης νέων, Τζο Κλαρκ, δήλωσε στο Port Lincoln Times, ότι τα τρία αγόρια ήταν συχνοί επισκέπτες του κέντρου και ήταν γνωστοί στο προσωπικό.

Σύμφωνα με την ίδια, το αγόρι που πέθανε «δεν ήταν άστεγο, ήταν ένα νεαρό άτομο, που όπως πολλοί νέοι παλεύουν να τα βγάλουν πέρα πριν την ενηλικίωσή τους και να βρουν τη θέση τους. Για μια σειρά από λόγους κοιμόταν έξω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE