Τρία τροχαία ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου - Κυκλοφοριακό 'έμφραγμα'

Τρία τροχαία ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου - Κυκλοφοριακό 'έμφραγμα'

Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης 12 Μαΐου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για μικροατυχήματα τα οποία προκάλεσαν πυκνή τροχαία κίνηση. Στα τρία σημεία έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για την ομαλή διευθέτηση, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ήδη μετακινηθεί από τον δρόμο τα οχήματα των δύο εκ των τριών ατυχημάτων.

Εκτός από την Αστυνομία έσπευσαν και ασθενοφόρα για μεταφορά ατόμων που έχουν τραυματιστεί ελαφρώς.

Καλείται ο κόσμος να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός, ενώ αναμένεται η τροχαία κίνηση να διεξάγεται ομαλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τις συνθήκες και των τριών τροχαίων διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE