Βαθιά ανησυχία εκφράζει το ΥΠΕΞ για κλιμάκωση βίας στη Μέση Ανατολή

Βαθιά ανησυχία εκφράζει το ΥΠΕΞ για κλιμάκωση βίας στη Μέση Ανατολή

Βαθιά ανησυχία για  την κλιμάκωση της βίας στη Μέση Ανατολή εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών, καλώντας όλες τις πλευρές να εμπλακούν σε προσπάθειες αποκλιμάκωσης.


Σε ανάρτησή του στο Twitter, το Υπουργείο αναφέρει πως είναι βαθιά ανήσυχο για την κλιμάκωση της βίας και τον καταιγισμό ρουκετών που εκτοξεύονται αδιακρίτως από τη Γάζα εναντίον πολιτών στο Ισραήλ.

"Αυτό είναι απόλυτα απαράδεκτο και πρέπει να τερματιστεί τώρα. Προτρέπουμε όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοέλεγχο, καλώντας τες να εμπλακούν σε προσπάθειες αποκλιμάκωσης", σημειώνει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.