Βαθιά ανησυχία εκφράζει το ΥΠΕΞ για κλιμάκωση βίας στη Μέση Ανατολή

Βαθιά ανησυχία εκφράζει το ΥΠΕΞ για κλιμάκωση βίας στη Μέση Ανατολή

Βαθιά ανησυχία για  την κλιμάκωση της βίας στη Μέση Ανατολή εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών, καλώντας όλες τις πλευρές να εμπλακούν σε προσπάθειες αποκλιμάκωσης.


Σε ανάρτησή του στο Twitter, το Υπουργείο αναφέρει πως είναι βαθιά ανήσυχο για την κλιμάκωση της βίας και τον καταιγισμό ρουκετών που εκτοξεύονται αδιακρίτως από τη Γάζα εναντίον πολιτών στο Ισραήλ.

"Αυτό είναι απόλυτα απαράδεκτο και πρέπει να τερματιστεί τώρα. Προτρέπουμε όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοέλεγχο, καλώντας τες να εμπλακούν σε προσπάθειες αποκλιμάκωσης", σημειώνει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο Μακάριος Δρουσιώτης στην υπόθεση Σάντη. Η ενημέρωση πραγματοποιείται στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, με δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη και παρουσίαση των ευρημάτων από τον εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Βύρωνα Βύρωνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE