Βαθιά ανησυχία εκφράζει το ΥΠΕΞ για κλιμάκωση βίας στη Μέση Ανατολή

Βαθιά ανησυχία εκφράζει το ΥΠΕΞ για κλιμάκωση βίας στη Μέση Ανατολή

Βαθιά ανησυχία για  την κλιμάκωση της βίας στη Μέση Ανατολή εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών, καλώντας όλες τις πλευρές να εμπλακούν σε προσπάθειες αποκλιμάκωσης.


Σε ανάρτησή του στο Twitter, το Υπουργείο αναφέρει πως είναι βαθιά ανήσυχο για την κλιμάκωση της βίας και τον καταιγισμό ρουκετών που εκτοξεύονται αδιακρίτως από τη Γάζα εναντίον πολιτών στο Ισραήλ.

"Αυτό είναι απόλυτα απαράδεκτο και πρέπει να τερματιστεί τώρα. Προτρέπουμε όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοέλεγχο, καλώντας τες να εμπλακούν σε προσπάθειες αποκλιμάκωσης", σημειώνει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE