ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο «Πουρνάρα» μεταφέρθηκαν οι 64 άτυποι μετανάστες που έφτασαν στη Λάρνακα

Στο «Πουρνάρα» μεταφέρθηκαν οι 64 άτυποι μετανάστες που έφτασαν στη Λάρνακα

Στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρθηκαν οι 64 άτυποι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και 21 ανήλικα παιδιά, που έφτασαν χθες το απόγευμα με ξύλινη βάρκα στη θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 15.30 της Τρίτης εντοπίστηκε ξύλινη βάρκα μήκους 10 περίπου μέτρων να πλέει σε απόσταση τριών ναυτικών μιλίων ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής της Λάρνακας.
 
Στη βάρκα, η οποία εισήλθε γύρω στις 15.50, στη περιοχή του ψαρολίμανου στη Λάρνακα, επέβαιναν 64 άτυποι μετανάστες και πιο συγκεκριμένα 21 ανήλικα παιδιά, 10 γυναίκες και 33 άνδρες, όλοι Συριακής καταγωγής εκτός από ένα άτομο, ηλικίας 43 ετών, που κατάγεται από το Λίβανο.

Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας και του Τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για περαιτέρω εξετάσεις και έρευνες από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η βάρκα φαίνεται να απέπλευσε από τη Συρία.
 
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 43χρονου από το Λίβανο αφού επέδειξε έγγραφο ως ταυτότητα που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν του ανήκε και εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και της υπόδειξης άλλου εγγράφου. 
 
Μετά τη λήψη των στοιχείων των άτυπων μεταναστών, αργά χθες βράδυ μεταφέρθηκαν με τη συνοδεία Αστυνομίας, στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top