Υποψήφιοι βουλευτές πήγαν στο «Φιλοξενία» χωρίς μάσκα και την... πληρώνουν

Υποψήφιοι βουλευτές πήγαν στο «Φιλοξενία» χωρίς μάσκα και την... πληρώνουν

Πρόστιμο θα πληρώσουν υποψήφιοι βουλευτές από το κόμμα της «Πνοής Λαού», αφού πήγαν στο συνεδριακό κέντρο «Φιλοξενία» χωρίς να φέρουν προστατευτικές μάσκες.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο για την παράβαση της σχετικής νομοθεσίας.

Η Αστυνομία εντόπισε τους υποψηφίους και αναμένεται να τους αποστείλει εξώδικο πρόστιμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE