Μήνυμα Αβέρωφ πριν τις εκλογές - «Αυτές οι μέρες είναι μέρες ελευθερίας»

Μήνυμα Αβέρωφ πριν τις εκλογές - «Αυτές οι μέρες είναι μέρες ελευθερίας»

Μήνυμα ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης των Βουλευτικών Εκλογών, στέλνει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, έξω από το Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

«Αυτές οι μέρες είναι μέρες ελευθερίας, αφήνουμε σιγά σιγά τους περιορισμούς της πανδημίας. Σηκώνουμε τα μανίκια για επανεκκίνηση της οικονομίας. Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία για την Κύπρο του αύριο. Μπορούμε να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στις αναγκαίες για τον τόπο μεταρρυθμίσεις. Να στηρίξουμε τους κλάδους οικονομίας και να βοηθήσουμε το σύνολο της οικονομίας. Κάνουμε παράλληλα προσπάθεια για επανένωση της μοιρασμένης μας πατρίδας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE