Η απάντηση του Δρ. Καραγιάννη για το πώς μπορούμε να «πετάξουμε» τις μάσκες

Η απάντηση του Δρ. Καραγιάννη για το πώς μπορούμε να «πετάξουμε» τις μάσκες

Στην περίπτωση του Ισραήλ και κατά πόσον η Κύπρος μπορεί να το ακολουθήσει και να «πετάξει» τις μάσκες αναφέρθηκε ο Δρ. Καραγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και κάτι».

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι «στο Ισραήλ που έχει πετύχει το 65 έχουν αφαιρέσει τις μάσκες εδώ και κάποιες εβδομάδες, τουλάχιστον για εξωτερικούς χώρους. Όσο τα κρούσματα είναι σε διψήφιους αριθμούς και πετύχουμε την ανοσία της αγέλης, το 65 με 70%, τότε μπορεί να γίνει και στην Κύπρο. Έχουμε λίγο δρόμο ακόμα, αλλά δεν θα πρέπει να παύσουμε να σκεφτόμαστε τι κρύβει ο ιός για την επόμενη μέρα. Θα μπορούσε να μας εκπλήξει ο ιός, αρνητικά φυσικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.