Η απάντηση του Δρ. Καραγιάννη για το πώς μπορούμε να «πετάξουμε» τις μάσκες

Η απάντηση του Δρ. Καραγιάννη για το πώς μπορούμε να «πετάξουμε» τις μάσκες

Στην περίπτωση του Ισραήλ και κατά πόσον η Κύπρος μπορεί να το ακολουθήσει και να «πετάξει» τις μάσκες αναφέρθηκε ο Δρ. Καραγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και κάτι».

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι «στο Ισραήλ που έχει πετύχει το 65 έχουν αφαιρέσει τις μάσκες εδώ και κάποιες εβδομάδες, τουλάχιστον για εξωτερικούς χώρους. Όσο τα κρούσματα είναι σε διψήφιους αριθμούς και πετύχουμε την ανοσία της αγέλης, το 65 με 70%, τότε μπορεί να γίνει και στην Κύπρο. Έχουμε λίγο δρόμο ακόμα, αλλά δεν θα πρέπει να παύσουμε να σκεφτόμαστε τι κρύβει ο ιός για την επόμενη μέρα. Θα μπορούσε να μας εκπλήξει ο ιός, αρνητικά φυσικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE