Κυριακίδης στη… σιωπή – Αγωνία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ζητούν να πάρει θέση

Κυριακίδης στη… σιωπή – Αγωνία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ζητούν να πάρει θέση

H Γενική Συνέλευση στον ΑΠΟΕΛ πλησιάζει, αφού είναι προγραμματισμένη να γίνει την 1η Ιουνίου, ωστόσο, ακόμα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τον Θεόδωρο Κυριακίδη.

Ο πρώην παράγοντας των γαλαζοκιτρίνων, ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την προεδρία προ καιρού, παρόλα αυτά, παραμένει στη… σιωπή. Ήθελε, και πολύ ορθά έπραξε, να δει πρώτα την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και έπειτα να ενημερώσει το πλάνο του, όμως, κάτι τέτοιο ακόμα δεν έγινε μετά τη δημοσίευση των οικονομικών της ομάδας.

Eδω η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE