Κυριακίδης στη… σιωπή – Αγωνία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ζητούν να πάρει θέση

Κυριακίδης στη… σιωπή – Αγωνία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ζητούν να πάρει θέση

H Γενική Συνέλευση στον ΑΠΟΕΛ πλησιάζει, αφού είναι προγραμματισμένη να γίνει την 1η Ιουνίου, ωστόσο, ακόμα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τον Θεόδωρο Κυριακίδη.

Ο πρώην παράγοντας των γαλαζοκιτρίνων, ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την προεδρία προ καιρού, παρόλα αυτά, παραμένει στη… σιωπή. Ήθελε, και πολύ ορθά έπραξε, να δει πρώτα την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και έπειτα να ενημερώσει το πλάνο του, όμως, κάτι τέτοιο ακόμα δεν έγινε μετά τη δημοσίευση των οικονομικών της ομάδας.

Eδω η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.