Κυριακίδης στη… σιωπή – Αγωνία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ζητούν να πάρει θέση

Κυριακίδης στη… σιωπή – Αγωνία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ζητούν να πάρει θέση

H Γενική Συνέλευση στον ΑΠΟΕΛ πλησιάζει, αφού είναι προγραμματισμένη να γίνει την 1η Ιουνίου, ωστόσο, ακόμα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τον Θεόδωρο Κυριακίδη.

Ο πρώην παράγοντας των γαλαζοκιτρίνων, ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την προεδρία προ καιρού, παρόλα αυτά, παραμένει στη… σιωπή. Ήθελε, και πολύ ορθά έπραξε, να δει πρώτα την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και έπειτα να ενημερώσει το πλάνο του, όμως, κάτι τέτοιο ακόμα δεν έγινε μετά τη δημοσίευση των οικονομικών της ομάδας.

Eδω η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE