Επαφή Μπάιντεν με Νετανιάχου για το αιματοκύλισμα μεταξύ Ισραήλ – Παλαιστίνης

Επαφή Μπάιντεν με Νετανιάχου για το αιματοκύλισμα μεταξύ Ισραήλ – Παλαιστίνης

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ακούστηκε αισιόδοξος λέγοντας ότι η βία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων θα τερματιστεί σύντομα, έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Η προσδοκία και η ελπίδα μου είναι ότι αυτό θα τερματιστεί συντομότερα παρά αργότερα, αλλά το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα», δήλωσε σήμερα ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE