Επαφή Μπάιντεν με Νετανιάχου για το αιματοκύλισμα μεταξύ Ισραήλ – Παλαιστίνης

Επαφή Μπάιντεν με Νετανιάχου για το αιματοκύλισμα μεταξύ Ισραήλ – Παλαιστίνης

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ακούστηκε αισιόδοξος λέγοντας ότι η βία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων θα τερματιστεί σύντομα, έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Η προσδοκία και η ελπίδα μου είναι ότι αυτό θα τερματιστεί συντομότερα παρά αργότερα, αλλά το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα», δήλωσε σήμερα ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE