Επαφή Μπάιντεν με Νετανιάχου για το αιματοκύλισμα μεταξύ Ισραήλ – Παλαιστίνης

Επαφή Μπάιντεν με Νετανιάχου για το αιματοκύλισμα μεταξύ Ισραήλ – Παλαιστίνης

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ακούστηκε αισιόδοξος λέγοντας ότι η βία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων θα τερματιστεί σύντομα, έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Η προσδοκία και η ελπίδα μου είναι ότι αυτό θα τερματιστεί συντομότερα παρά αργότερα, αλλά το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα», δήλωσε σήμερα ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.