Στην Αγία Σοφία η προσευχή για το Μπαϊράμι σήμερα

Στην Αγία Σοφία η προσευχή για το Μπαϊράμι σήμερα

Στην Αγία Σοφία έγινε το πρωί η προσευχή για τη μεγάλη γιορτή των Μουσουλμάνων στην Τουρκία, την οποία τέλεσε ο επικεφαλής θρησκευτικών υποθέσεων Αλί Ερμπάς στην παρουσία του Προέδρου της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σεντόπ.

“Στο τζαμί της Αγίας Σοφίας πραγματοποιήσαμε σήμερα την πρώτη προσευχή για το Μπαϊράμι μετά από 87 χρόνια”, δήλωσε ο Μουσταφά Σεντόπ, προσθέτοντας ότι “η πρώτη προσευχή και η πρώτη προσευχή για το Μπαϊράμι ακούστηκε εδώ τον Οκτώβριο του 1453. Μετά από 568 χρόνια, πραγματοποιήσαμε ξανά την προσευχή του για το Μπαϊράμι εδώ. Πρώτα απ’ όλα εύχομαι χρόνια πολλά στο ιερό μας έθνος για το Μπαϊράμι. Είθε ο Αλλάχ να φέρει σε όλους μας καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία”.

Στον περίβολο της Αγίας Σοφίας συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες μουσουλμάνοι για να προσευχηθούν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE