ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Στις φλόγες τυλίχθηκε εν κινήσει περιπολικό- Πρόλαβαν και εξήλθαν οι δύο Αστυνομικοί

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Στις φλόγες τυλίχθηκε εν κινήσει περιπολικό- Πρόλαβαν και εξήλθαν οι δύο Αστυνομικοί

Φωτιά ξέσπασε σε περιπολικό όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης 13/5. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιπολικό ήταν εν κινήσει όταν οι δύο επιβαίνοντες αστυνομικοί στο ύψος της Χοιροκοιτίας κατάλαβαν εγκαίρως τους καπνούς και εξήλθαν του οχήματος.

Εκ πρώτης φαίνεται πως υπήρξε κάποιο βραχυκύκλωμα που προκάλεσε τη φωτιά ενω το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος της μηχανής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE