Στους Προσωπικούς Ιατρούς μπορούν να εμβολιαστούν άτομα ηλικίας 20 ετών και άνω με το εμβόλιο της AstraZeneca

Στους Προσωπικούς Ιατρούς μπορούν να εμβολιαστούν  άτομα ηλικίας 20 ετών και άνω με το εμβόλιο της AstraZeneca

Στους Προσωπικούς τους Ιατρούς θα μπορούν να αποτείνονται οι δικαιούχοι ηλικίας 20 ετών και άνω που επιθυμούν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca. Η επιλογή για εμβολιασμό στα ιατρεία των Προσωπικών Ιατρών δίνεται επιπλέον της δυνατότητας προγραμματισμού ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού ανά ηλικιακή ομάδα.

Μέχρι στιγμής, στη διαδικασία εμβολιασμού των δικαιούχων τους συμμετέχουν 254 Προσωπικοί Ιατροί που καλύπτουν όλες τις Επαρχίες. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, έχουν ζητηθεί από τους Προσωπικούς Ιατρούς 23,080 δόσεις του εμβολίου στη βάση των αιτημάτων που υποβλήθηκαν από τους γιατρούς και έχουν ήδη χορηγηθεί οι 7,000 εξ αυτών.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από Προσωπικούς Ιατρούς για εμβολιασμό των δικαιούχων τους είναι ανοικτή και όσοι επιθυμούν μπορούν να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασίας εγγραφής μέσω του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE