Στους Προσωπικούς Ιατρούς μπορούν να εμβολιαστούν άτομα ηλικίας 20 ετών και άνω με το εμβόλιο της AstraZeneca

Στους Προσωπικούς Ιατρούς μπορούν να εμβολιαστούν  άτομα ηλικίας 20 ετών και άνω με το εμβόλιο της AstraZeneca

Στους Προσωπικούς τους Ιατρούς θα μπορούν να αποτείνονται οι δικαιούχοι ηλικίας 20 ετών και άνω που επιθυμούν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca. Η επιλογή για εμβολιασμό στα ιατρεία των Προσωπικών Ιατρών δίνεται επιπλέον της δυνατότητας προγραμματισμού ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού ανά ηλικιακή ομάδα.

Μέχρι στιγμής, στη διαδικασία εμβολιασμού των δικαιούχων τους συμμετέχουν 254 Προσωπικοί Ιατροί που καλύπτουν όλες τις Επαρχίες. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, έχουν ζητηθεί από τους Προσωπικούς Ιατρούς 23,080 δόσεις του εμβολίου στη βάση των αιτημάτων που υποβλήθηκαν από τους γιατρούς και έχουν ήδη χορηγηθεί οι 7,000 εξ αυτών.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από Προσωπικούς Ιατρούς για εμβολιασμό των δικαιούχων τους είναι ανοικτή και όσοι επιθυμούν μπορούν να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασίας εγγραφής μέσω του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE