ΗΠΑ: Εννέα τραυματίες από πυροβολισμούς στο Ρόουντ Άιλαντ

ΗΠΑ: Εννέα τραυματίες από πυροβολισμούς στο Ρόουντ Άιλαντ

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες Πέμπτη, εκ των οποίων τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, όταν ξέσπασε ανταλλαγή πυρών στην Πρόβιντενς, στο Ρόουντ Άιλαντ, ανάμεσα σε ενοίκους σπιτιού και επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Χιου Κλέμεντς, αξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης της Πρόβιντενς, ανέφερε ότι οι δυνάμεις επιβολής της τάξης έλαβαν τις πρώτες κλήσεις για την ανταλλαγή πυρών στη συνοικία Ουάσινγκτον Παρκ (νοτιοανατολικά) λίγο πριν από τις 19:00 (τοπική ώρα· 02:00 ώρα Ελλάδας).

Όταν έφθασαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στοιχεία που υπεδείκνυαν ότι σημειώθηκε εκτεταμένη ανταλλαγή πυρών. Ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν ως και πέντε όπλα, σύμφωνα με τον κ. Κλέμεντς, ο οποίος διευκρίνισε πως η αστυνομία «γνωρίζει τις δύο ομάδες νεαρών που ενεπλάκησαν», αφήνοντας να εννοηθεί πως επρόκειτο για σύγκρουση μεταξύ μελών συμμοριών.

Δεν είχαν γίνει συλλήψεις ως τις 22:00 (τοπική ώρα· 05:00 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία συνεχίζει να διενεργεί έρευνα για την υπόθεση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE