Δεν τραυματίστηκε κανένας Κύπριος στο Ισραήλ - Ενίσχυση μέτρων στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Δεν τραυματίστηκε κανένας Κύπριος στο Ισραήλ - Ενίσχυση μέτρων στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ανησυχητικές οι εξελίξεις στο Ισραήλ με τον ΥΠΕΞ, Δημήτρη Σαμουήλ να παρακολουθεί στενά τα όσα διαδραματίζονται.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο ο κ. Σαμουήλ διαβεβαίωσε ότι οι 215 Κύπριοι, που βρίσκονται στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη είναι καλά στην υγεία τους, ενώ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις από και προς το Ισραήλ εκτελούνται κανονικά και προτρέπονται όσοι Κύπριοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην περιοχή να εγγραφούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα Connect2CY.

Σημαντική είναι και η αύξηση μέτρων προστασίας στην Κύπρο τόσο στο αεροδρόμιο Λάρνακας όσο και σε χώρους ισραηλινών συμφερόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE