Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας

Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας

Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας του Δήμου Λάρνακας.

 
Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια αναβάθμισης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωή, έχει προχωρήσει στη δημιουργία κατάλληλης υποδομής και εγκατάστασης για παροχή δωρεάν διαδικτύου σε δυο παράλιες, των Φοινικούδων και Καστέλας».
 
Προστίθεται ότι «η ενέργεια αυτή εμπίπτει στην πρωτοβουλία WiFi4EU, η οποία αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της ΕΕ, μέσω σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτήρια, βιβλιοθήκες και κέντρα υγείας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.