Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας

Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας

Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας του Δήμου Λάρνακας.

 
Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια αναβάθμισης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωή, έχει προχωρήσει στη δημιουργία κατάλληλης υποδομής και εγκατάστασης για παροχή δωρεάν διαδικτύου σε δυο παράλιες, των Φοινικούδων και Καστέλας».
 
Προστίθεται ότι «η ενέργεια αυτή εμπίπτει στην πρωτοβουλία WiFi4EU, η οποία αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της ΕΕ, μέσω σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτήρια, βιβλιοθήκες και κέντρα υγείας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.