Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας

Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας

Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας του Δήμου Λάρνακας.

 
Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια αναβάθμισης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωή, έχει προχωρήσει στη δημιουργία κατάλληλης υποδομής και εγκατάστασης για παροχή δωρεάν διαδικτύου σε δυο παράλιες, των Φοινικούδων και Καστέλας».
 
Προστίθεται ότι «η ενέργεια αυτή εμπίπτει στην πρωτοβουλία WiFi4EU, η οποία αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της ΕΕ, μέσω σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτήρια, βιβλιοθήκες και κέντρα υγείας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE