Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας

Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας

Εγκαταστάθηκε και παρέχεται δωρεάν WiFi4EU στις παραλίες Φοινικούδων και Καστέλας του Δήμου Λάρνακας.

 
Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια αναβάθμισης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωή, έχει προχωρήσει στη δημιουργία κατάλληλης υποδομής και εγκατάστασης για παροχή δωρεάν διαδικτύου σε δυο παράλιες, των Φοινικούδων και Καστέλας».
 
Προστίθεται ότι «η ενέργεια αυτή εμπίπτει στην πρωτοβουλία WiFi4EU, η οποία αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της ΕΕ, μέσω σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτήρια, βιβλιοθήκες και κέντρα υγείας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE