Αυξημένη ζήτηση για τα εμβόλια – «Εξαφανίστηκαν» κοντά στις 10 χιλιάδες ραντεβού

Αυξημένη ζήτηση για τα εμβόλια – «Εξαφανίστηκαν» κοντά στις 10 χιλιάδες ραντεβού

Αυξημένη ήταν γι’ άλλη μια μέρα η ζήτηση για τα εμβόλια στην Κύπρο, μέσω της Πύλης Εμβολιασμού.

Αποδείξεως αυτού αποτελεί το γεγονός ότι μέχρι τις 9:30 σήμερα, διευθετήθηκαν περισσότερα από τα μισά ραντεβού (σ.σ. 9,976 από τα 16,932 που δόθηκαν).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πύλη Εμβολιασμού είναι ανοικτή μέχρι τις 17:30 σήμερα για άτομα ηλικίας 22-24 ετών.

Στόχος ειναι να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω να προγραμματισουν ραντεβού για εμβολιασμό εντός Μαΐου. Παράλληλα, γίνονται ενέργειες για να δοθεί εκ νέου ευκαιρία στις μεγαλύτερες ηλικίες να διευθετήσουν ραντεβού εάν δεν το έχουν πράξει μέχρι τώρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE