Αυξημένη ζήτηση για τα εμβόλια – «Εξαφανίστηκαν» κοντά στις 10 χιλιάδες ραντεβού

Αυξημένη ζήτηση για τα εμβόλια – «Εξαφανίστηκαν» κοντά στις 10 χιλιάδες ραντεβού

Αυξημένη ήταν γι’ άλλη μια μέρα η ζήτηση για τα εμβόλια στην Κύπρο, μέσω της Πύλης Εμβολιασμού.

Αποδείξεως αυτού αποτελεί το γεγονός ότι μέχρι τις 9:30 σήμερα, διευθετήθηκαν περισσότερα από τα μισά ραντεβού (σ.σ. 9,976 από τα 16,932 που δόθηκαν).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πύλη Εμβολιασμού είναι ανοικτή μέχρι τις 17:30 σήμερα για άτομα ηλικίας 22-24 ετών.

Στόχος ειναι να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω να προγραμματισουν ραντεβού για εμβολιασμό εντός Μαΐου. Παράλληλα, γίνονται ενέργειες για να δοθεί εκ νέου ευκαιρία στις μεγαλύτερες ηλικίες να διευθετήσουν ραντεβού εάν δεν το έχουν πράξει μέχρι τώρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE