Πύλη Εμβολιασμού: Πότε ανοίγει για τους φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό

Πύλη Εμβολιασμού: Πότε ανοίγει για τους φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό

Ανοίγει εντός Ιουνίου η Πύλη Εμβολιασμού για τους φοιτητές που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας τονίζει ότι στην περίπτωση που φοιτητές ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 18-21, που θα έχουν προτεραιότητα τη Δευτέρα και απουσιάζουν στο εξωτερικό λόγω σπουδών, καλούνται να μην κλείσουν ραντεβού, διότι δεν θα δοθεί η δυνατότητα επαναπρογραμματισμού και θα χάσουν το ραντεβού τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE